De acum ai transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Click aici pentru mai multe detalii.

LENOVO a lansat cel mai mic desktop PC din lume

LENOVO cel mai mic PC din lume
LENOVO a lansat cel mai mic desktop PC din lume

Lenovo, cel mai mare furnizor de computere personale din lume, a venit la Consumer Electronics Show din Las Vegas cu o serie de produse noi şi update-uri la produsele recent lansate printre care se numără şi IdeaCentre Q190, cel mai mic desktop PC din lume.


IdeaCentre Q190 poate fi folosit ca desktop PC sau poate transforma orice televizor într-un centru de divertisment. Acesta oferă posibilitatea de a viziona filme de înaltă rezoluţie, rularea celor mai noi jocuri şi navigarea pe net. IdeaCentre Q190 este livrat cu o telecomadă multimedia, tastatură şi mouse.

În ceea ce priveşte specificaţiile, IdeaCentre Q190 include un procesor Intel i3 de 1,4 GHz sau Intel Celeron dual core de 1,5 GHz, 8 GB memorie RAM, Intel HD 3000 graphics, hard disk de 1 TB, sunet 7.1 surround, opţional Blu-ray Disk drive, 4xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, card reader, HDMI şi sistem de operare Windows 8. Dimensiunile PC-ului sunt 155 mm x 192 mm x 22 mm.

Lenovo este o companie de tehnologie personală cu o cifră de afaceri de 30 miliarde dolari. Este primul furnizor de computere personale din lume potrivit Gartner şi al doilea potrivit IDC (la o distanţă de 0.2 procente de liderul de piaţă), deservind clienţi din peste 160 de ţări.

În România, Lenovo a urcat in 2012 pe poziţia a treia a clasamentului producătorilor de PC-uri, cu o cotă de piaţă de 12,3%. Această creştere corespunde poziţionării Lenovo în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), unde pentru prima dată Lenovo a atins o cotă de piaţă exprimată prin două cifre, terminând al doilea trimestru fiscal la 10.8 procente.

Lenovo a devenit astfel al treilea cel mai mare furnizor de PC-uri în regiune. Compania deţine primul loc în Rusia şi Germania, unde a câştigat încă 3.9 puncte procentuale în ultimul an. Deşi industria a înregistrat o scădere de opt procente în întreaga regiune EMEA, Lenovo şi-a mărit livrările cu 27 procente de la un an la altul, un rezultat remarcabil.

Articol preluat de pe http://www.capital.ro/

No comments:

Post a Comment